...

Support 24/7

+32 89 38 34 58
customer-support

SERVICE

Blog

LG Airco Kenmeren en eigenschappen

Introductie

LG Airco, een gerenommeerd merk in de HVAC-industrie, heeft continu de grenzen van airconditioningtechnologie verlegd. Dit artikel duikt in de wereld van LG Airco en verkent de innovatieve functies, energie-efficiëntie en toewijding aan duurzaamheid.

Innovatieve functies

LG Airco beschikt over een reeks geavanceerde functies die het comfort en gemak voor de gebruiker verbeteren:

 • ThinQ-technologie: Met de ThinQ-app van LG kunnen gebruikers hun airconditioners op afstand bedienen, het energieverbruik monitoren en onderhoudsmeldingen ontvangen.
 • Dual Inverter Compressor: Deze geavanceerde compressor zorgt voor nauwkeurige temperatuurregeling, vermindert geluid en verbetert de energie-efficiëntie.
 • Plasma Ionizer: De plasma-ionizer produceert ionen die allergenen, bacteriën en virussen neutraliseren, waardoor een gezondere binnenomgeving ontstaat.
 • Automatische reiniging: LG Airco-units beschikken over een automatische reinigingsfunctie die voorkomt dat schimmel en bacteriën zich ophopen, waardoor optimale prestaties worden gegarandeerd.

Energie-efficiëntie

LG Airco zet zich in voor energiebesparing:

 • Energy Star-gecertificeerd: Veel LG Airco-modellen voldoen aan de Energy Star-normen, wat hun hoge energie-efficiëntie aangeeft.
 • Variable Refrigerant Flow (VRF): VRF-systemen zorgen voor nauwkeurige temperatuurregeling in verschillende zones, waardoor energieverspilling wordt verminderd.
 • Inverter-technologie: Inverter-technologie past de compressorsnelheid aan de koelbehoeften aan, waardoor het energieverbruik wordt geminimaliseerd.

Duurzaamheid

LG Airco hecht veel waarde aan milieutechnische duurzaamheid:

 • Milieuvriendelijke koelmiddelen: LG Airco gebruikt milieuvriendelijke koelmiddelen, zoals R32 en R410A, die een lager broeikaseffect hebben.
 • Recyclebare materialen: LG Airconditioning-units zijn gemaakt van recyclebare materialen, waardoor hun impact op het milieu wordt verkleind.
 • Energiebesparende modi: LG Airconditioning-units beschikken over energiebesparende modi, zoals slaapstand en vakantie-stand, om het energieverbruik te minimaliseren wanneer ze niet in gebruik zijn.

Casestudies

 • Casestudy hotel: Een luxehotel in Dubai installeerde LG Airco VRF-systemen, wat resulteerde in een 30% lagere energieverbruik en verbeterd comfort voor de gasten.
 • Casestudy kantoor: In een groot kantoorgebouw in Seoul werden airconditioners met LG Airco ThinQ geïmplementeerd, waardoor extern toezicht en energieoptimalisatie mogelijk werden, wat leidde tot een 20% lagere energiekost.

Conclusie

LG Airco is een leider in de airconditioningindustrie en biedt innovatieve functies, energie-efficiëntie en een toewijding aan duurzaamheid. De geavanceerde technologie, gebruiksvriendelijke bediening en milieuvriendelijkheid maken LG Airco de ideale keuze voor woningen, bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een comfortabele, energiezuinige en milieuvriendelijke binnenomgeving.

Older

Begrijp de Termen BTU en kW voor een Efficiënte Airco Keuze

Newer

SAMSUNG RB34C607DSA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Product Categories