...

Support 24/7

+32 89 38 34 58
customer-support

SERVICE

Blog

Ontdek de Innovaties van Samsung Wasmachines

Als je op zoek bent naar een nieuwe wasmachine, dan is Samsung een merk dat je zeker in overweging moet nemen. Samsung staat bekend om zijn geavanceerde technologieën en energiezuinige apparaten. In deze blog duiken we dieper in de kenmerken van Samsung wasmachines en waarom ze een uitstekende keuze zijn voor elk huishouden.

Energiezuinigheid van Samsung Wasmachines

Energiezuinigheid is een belangrijke factor bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine. Samsung biedt verschillende modellen aan die variëren van energieklasse A tot A+++, wat betekent dat ze zeer efficiënt omgaan met energie en water. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Ontdek meer over Samsung wasmachines

Innovatieve Kenmerken van Samsung Wasmachines

 1. QuickDrive™: Met QuickDrive™ technologie kun je de was in de helft van de tijd doen zonder in te leveren op wasresultaten. Dit is ideaal voor drukke huishoudens.
 2. AI Wash: Deze functie gebruikt geavanceerde sensoren om de belading en het vuilniveau te detecteren, waarna de wasmachine automatisch de optimale hoeveelheid water en wasmiddel aanpast.
 3. Autodose: De Autodose-functie doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, waardoor je nooit meer teveel of te weinig gebruikt.
 4. Wasmiddel scan: Met de wasmiddel scan functie hoef je je geen zorgen te maken over de juiste dosering. De machine herkent het type wasmiddel en past de instellingen hierop aan.
 5. Super Speed ’39 en ’59: Voor een snelle wasbeurt kun je kiezen voor de Super Speed ’39 of ’59, waarmee je binnen 39 of 59 minuten een volledige was draait.
 6. BESPOKE: De BESPOKE-serie biedt gepersonaliseerde en modulaire ontwerpen die perfect passen bij je interieur.
 7. EcoBubble™: Deze technologie mengt lucht, water en wasmiddel om krachtige bubbels te creëren die diep in de vezels doordringen voor een grondige reiniging bij lagere temperaturen.
 8. Stoom: Met de stoomfunctie verwijder je effectief bacteriën en allergenen uit je kleding, wat zorgt voor extra hygiëne.

Internationaal en Lokaal Vertrouwen

Met een Samsung wasmachine ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Naast de standaard 2 jaar garantie, biedt Samsung tot 5 jaar garantie na registratie op hun website. Dit geeft extra zekerheid en vertrouwen in je aankoop.

Ontdek Samsung Inverter Wasmachine AddWash 9 kg EcoBubble

Waarom Kiezen voor een Samsung Droger?

Naast wasmachines biedt Samsung ook een assortiment aan innovatieve drogers die perfect aansluiten bij hun wasmachines. Enkele kenmerken zijn:

 1. Silent Dry: Geniet van stille droogbeurten zonder storende geluiden.
 2. SuperSpeed 81′: Droog je was supersnel met de SuperSpeed-functie.
 3. QuickDrive™: Deze technologie, ook beschikbaar in drogers, zorgt voor snelle en efficiënte droogbeurten.
 4. AI Dry: Past automatisch de droogtijd aan op basis van de vochtigheid van de kleding.
 5. BESPOKE: Net als de wasmachines, bieden BESPOKE drogers een stijlvolle en gepersonaliseerde oplossing.
 6. Droogrek: Droog delicate stoffen voorzichtig met het geïntegreerde droogrek.
 7. Opfrissen (15/30 min): Fris je kleding snel op met de opfrisprogramma’s van 15 of 30 minuten.
 8. Optimal Dry: Geavanceerde sensoren monitoren voortdurend de vochtigheid en passen de droogtijd hierop aan.
 9. Trommelverlichting: Voor optimaal gemak kun je de trommel goed verlichten om te zien of je niets bent vergeten.

Conclusie

Samsung wasmachines en drogers bieden een combinatie van geavanceerde technologie, energiezuinigheid en stijlvolle ontwerpen. Of je nu kiest voor een wasmachine met QuickDrive™ of een droger met Silent Dry, je bent verzekerd van topkwaliteit en gemak in je huishouden.

Voor meer informatie en om de volledige reeks Samsung apparaten te bekijken, bezoek de officiële Samsung website en ontdek de Samsung Inverter Wasmachine AddWash 9 kg EcoBubble.

Door te kiezen voor een Samsung wasmachine of droger, investeer je in betrouwbare en innovatieve technologie die je dagelijkse routine aanzienlijk kan verbeteren.

Older

Samsung Wasmachine: Hoogwaardige Wasoplossingen voor Uw Huis

Newer

Amerikaanse koelkast van Samsung

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Product Categories