Support 24/7

+32 89 38 34 58
customer-support

SERVICE

Blog

WW9400B_PC_SpaceMax_

Meer capaciteit, minder energie!

Een wastrommel waar meer in kan, zonder dat de buitenmaten meegroeien? Nooit meer een druppel water of wasmiddel te veel gebruiken? Een volledige was in minder dan een uur? Je bent misschien nu al overtuigd, maar deze Samsung Bespoke AI EcoBuble wasmachine heeft nog heel wat meer in zijn mars.

BESPOKE

“Bespoke” betekent op maat gemaakt en in het geval van de Samsung Bespoke AI EcoBubble wasmachine staat dat voor een stijlvol, plat design met slimme geoptimaliseerde wasprogramma’s die naadloos in je interieur past. Dat stijlvolle aan de buitenkant gaat daarbij ook nog eens hand in hand met een ruimere binnenkant.

SPACEMAX

De SpaceMax- technologie zorgt voor een grotere trommel, zonder dat de afmetingen aan de buitenkant daar groter door worden. Bij dit model betekent dat wasladingen van maar liefst 11 kg in een standaard kast van 600 mm diep geen probleem zijn. Je kunt er dus meer kledingstukken tegelijk in wassen en ook grote items, zoals dekbedden, zijn geen probleem!

AI WASH

Met 5 sensoren meet het AI Wash-programma het gewicht en zachtheid van de stof en op basis daarvan wordt dan de juiste hoeveelheid water en wasmiddel berekend. Dat wasmiddel wordt automatisch gedoseerd vanuit de lade, die je maar om de maand hoeft bij te vullen. De troebelheidssensor meet de vuilgraad van het water en past indien nodig de spoeltijd of hoeveelheid wasmiddel aan. Zo gebruik je geen druppel water of wasmiddel te veel.

SUPER SPEED

Selecteer Super Speed om een volle trommel te wassen in slechts 59 minuten. Veel sneller dan een normaal wasprogramma dus en toch met een zichtbaar schoon resultaat. Dat is te danken aan de slimme EcoBubble-technologie, die samenwerkt met de krachtige waterstralen van de Speed Spray én een verhoogde centrifugeersnelheid op basis van de hoeveelheid was. Zeker in deze tijden met drukke agenda’s is Super Speed een heel welkome feature.

GLAZEN DEUR

Duurzaam design maakt dat je wasmachine lang mooi blijft, zelfs als de deur vaak wordt geopend. Het sterke en duurzaam geharde glas breekt of krast minder snel vergeleken met een standaard plastic deur. Bovendien zorgt het voor een elegante look en je kan er makkelijk doorheen kijken.

AI ECOBUBBLE

Profiteer van effectievere wasprogramma’s met AI EcoBubble-technologie. Die activeert het wasmiddel en zet het om in bubbels, die op hun beurt vuil en vlekken tot wel 24% beter doen loskomen. De AI weet welke stof er gewassen wordt en stemt daar de hoeveelheid bubbels, wastijd, watertemperatuur en centrifugeersnelheid op af. Dit werkt overigens in warm én in koud water (15 °C). Zo bespaar je tot wel 70% energie en bescherm je de kleuren en stof van je kleding maar liefst 45,5% beter!

HYGIËNISCH STOMEN

Het krachtige hygiënisch stoomprogramma is ontwikkeld om de waskwaliteit te verbeteren zonder tijdrovende voorbehandelingen. In tegenstelling tot andere wasmachines injecteert de Samsung Bespoke AI Ecobubble de stoom van onderin de trommel. Zo dringt het dieper door in ieder kledingstuk en dat verwijdert naast hardnekkig vuil ook 99,9% van de bacteriën en allergenen van huisstofmijt.

DIGITAL INVERTER-TECHNOLOGIE

Stil en duurzaam, zo kan je de digital Inverter-technologie samenvatten. Een beproefde motor getypeerd door maximale energiezuinigheid, minimale geluidshinder en langdurige prestaties. De 20 jaar garantie op deze motor, de langste garantietijd in de industrie, geeft je de zekerheid dat deze wasmachine heel lang meegaat.

Older

Pelletkachel hoe wat en waarom?

Newer

Hoe werkt een LG airconditioner?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Product Categories