...

Support 24/7

+32 89 38 34 58
customer-support

SERVICE

Blog

screenshot-www.samsung.com-2021.12.16-11_46_03-1024x565

Amerikaanse koelkast van Samsung

Voorzien van de Family Hub om je voeding digitaal te managen.

In deze razendsnelle maatschappij, merken we op dat we als gezin heel weinig tijd hebben. Werken, hobby’s, kinderen wegbrengen en ouders ondersteunen. Hierdoor is onze tijd met het gezin is kostbaar geworden. Daarom deze handige toevoeging van deze interactieve Amerikaanse koelkast.

Food management

Hierdoor word het managen van je voeding echt wel aan gescherpt. Even naar de winkel gaan en dan vervolgens thuiskomen met dezelfde producten. Is nu echt verleden tijd, even checken op je smartphone. Want zo kun je op een eenvoudige manier zien wat er allemaal in koelkast zit.

Maar dan denk je dat dat alles is? Nee, hier stopt het niet. Ook werd de deur uit gerust  met een Touchscreen. Want deze Amerikaanse koelkast heeft een Android omgeving. Zo kun je van hier uit een boodschappen lijst maken en vervolgens doorsturen naar je Smartphone of die van je partner. Wanneer deze onderweg is.

Ook kun je je Amerikaanse koelkast koppelen aan een supermarkt. Zodat je onmiddellijk een bestelling kan plaatsen en laten leveren.

Uiteraard staat deze Amerikaanse koelkast in je keuken. Waardoor dat je ook gebruikt kunt maken van internet. Om zo gerechten op te zoeken.

Family Connection

Heb je op een gegeven moment geen zin om te koken, ook daar bied de Family hub van de Amerikaanse koelkast een oplossing voor. Met de thuisbezorg app kun je direct online bestellingen plaatsen, van favoriete afhaal restaurant.

Zo is er ook een maaltijd planner. De Family hub van de Amerikaanse koelkast kan een analyse maken van je koelkast en zo maaltijden samenstellen gemaakt met de inhoud.

Maak ook gebruik van Family Connect. Synchroniseer de agenda van ieder gezinslid. Handig bij voor je gezinsleven te plannen. Het hele rooster of kalender op je Amerikaanse koelkast.

In een handomdraai een takenlijst je maken. Of even een toets voor bereiden voor morgen? Huisvuil buiten zetten. En nog veel meer taken weergeven op deze Amerikaanse koelkast.

Is er niets te melden. Geen probleem ook hier kunnen we de Amerikaanse koelkast een actie laten nemen. Een foto afspeellijst van al je gelukkige momenten.

Ook is deze Amerikaanse koelkast van Samsung uit geruste met een internet browser, waardoor je met gemak ook even opzoekingen kan doen. En als dit nog niet genoeg was is deze luxe Amerikaans koelkast ook nog eens voor zien van een memo functie, rechtstreeks van op je smartphone even een melding plaatsten: “Mama: hoi kids vergeet de hond niet uit te laten.“. Daarnaast kan je ook nog een Whiteboard app gebruiken. Toegang tot Uber voor een chauffeur zelf dat is een mogelijkheid.

Home-entertainment

Eindelijk thuis, oef.  Even rust nu gaan, Oei moet nog snel koken. Maar heb even nood aan wat Entertainment in de keuken. Bam Muziek, Film, Live sport. Is allemaal mogelijk omdat de Amerikaanse koelkast niet gewoon een koelkast is maar een interactie koelkast. Maak verbinding met Spotify connect, radio app, of zelf je TV Mirroren. Is allemaal mogelijk met deze Amerikaanse koelkast.

Wij bij Topsellers.be leveren dan ook met veel plezier deze uitmuntende Amerikaanse koelkasten bij je aan de deur. En dit met onze super snelle leverservice die ook nog eens gratis is!

bron: https://www.samsung.com/nl/family-hub/

Older

Ontdek de Innovaties van Samsung Wasmachines

Newer

SpaceMax koelkast en vriezer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Product Categories