Bezorgen

Bezorging grote apparaten

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, ontvangt u een bevestigingse-mail. Zodra wij de order voor u hebben gecontroleerd ontvangt u tevens een afleverbevestiging met de door u gekozen bezorgdatum. Kiest u bij het bestellen voor de optie ”Neem met mij contact op voor een leverdatum” dan zullen wij telefonisch met u een afspraak inplannen. Voor het bezorgen van uw bestellingen werken wij samen met externe transporteurs. Binnen Nederland komt de bezorgdienst minimaal 2 keer per week bij u in de regio en in een groot deel van Nederland leveren zij zelfs iedere werkdag en zaterdag. Op deze manier zijn wij in staat uw bestelling in de meeste gevallen zeer snel te laten leveren. We laten onze witgoed apparaten bezorgen door gespecialiseerd koerier firma’s.

 

Levertijd

Op onze website geven wij per product aan wat de verwachte levertijd is. Om dit te raadplegen, klikt u bij het desbetreffende product op het tabblad “levertijd” en voert u uw postcode in. Wij doen ons uiterste best om deze informatie zo accuraat mogelijk weer te geven, echter is het een indicatie en kan er in sommige gevallen vanaf worden geweken.

 

Dagdeel van levering

Wij mogen alleen een leverafspraak maken indien u de hele dag beschikbaar bent, we kunnen helaas geen afspraak maken voor een bepaald dagdeel aangezien de planner van het transportbedrijf de route bepaalt. Een werkdag voor levering sturen wij u ‘s avonds uiterlijk om 23.00 uur een e-mail en indien u een mobiel telefoonnummer heeft opgegeven ook een SMS met het verwachte dagdeel van levering. Bovendien belt de bezorger ongeveer een halfuur van tevoren, zodat u eventueel van een andere locatie naar het afleveradres kan komen.

 

Controleert u bij levering samen met de bezorger alles goed op eventuele beschadigingen. U tekent bij de bezorger de afleverbon voor schadevrij ontvangst. Indien u aangeeft dat er geen schades aanwezig zijn kunt u naderhand dit niet meer bij ons reklameren. Dit geldt tevens indien u heeft aangegeven het apparaat in de verpakking te laten en de verpakking zelf onbeschadigd is.

 

Afleverservice

Onze afleverservice is afhankelijk van de categorie waarin het product valt. In onderstaand menu kunt u de verschillende categorieën selecteren. Een beschrijving van de afleverservice staat ook per artikel vermeld onder het tabblad “aflevering”.

 

Nadat u uw bestelling via onze website heeft geplaatst, ontvangt u een orderbevestiging. Zodra wij de order voor u hebben gecontroleerd ontvangt u tevens een afleverbevestiging met de door u gekozen bezorgdatum. U wordt de avond voor levering – uiterlijk om 23.00 uur – per e-mail en SMS-bericht op de hoogte gebracht van het dagdeel van levering. Ook bellen de chauffeurs standaard een halfuur voor levering om u op de hoogte te stellen dat ze onderweg zijn.

De standaardlevering houdt in:

 • Het product wordt tot achter de eerste drempel van uw huis bezorgd.
 • Indien gewenst nemen wij het verpakkingsmateriaal mee terug.
 • Wij voeren eventueel een afgekoppeld en gereedstaand oud apparaat voor u af.
 • Bij bezorging tekent u voor schadevrije ontvangst.

Bezorgoptie Top Service:

 • Het apparaat wordt op een door u gewenste plaats in huis neergezet, dus eventueel ook de trap op/af gebracht.
 • Uw oude apparaat wordt indien nodig ook de trap op of af getild, echter moet deze wel afgekoppeld klaarstaan.

De volgende handelingen voeren wij nooit uit:

 • Boren en/of zagen
 • Leidingen (ver)leggen
 • Monteren en/of verplaatsen van een waterkraan of wandcontactdoos
 • Takelen

 

 

Veiligheid voorop

Hoewel wij u graag zo goed mogelijk van dienst willen zijn, zijn er een aantal zaken die wij niet kunnen of mogen verzorgen voor u. Denk hierbij aan bijvoorbeeld boren, takelen, vervangen van kranen, verleggen van leidingen enzovoorts. Bovendien kan het voorkomen dat op het moment van levering blijkt dat de bezorgers het bestelde product niet kunnen plaatsen door bijvoorbeeld een te smalle deuropening, te smalle trappen, maar ook door situaties waarbij de veiligheid van de bezorgers in het geding komt of de kans op beschadigingen te groot is. In dat geval hebben de bezorgers altijd de bevoegdheid om een handeling of levering niet uit te voeren.

 

Pakketpost

Klein huishoudelijke apparaten, onderdelen en accessoires worden verzonden via Postnl.

Nadat u uw bestelling via onze website heeft geplaatst, ontvangt u een orderbevestiging en uw inloggegevens voor de website. Zodra wij uw bestelling hebben gecontroleerd doen wij het apparaat, onderdeel of accessoire voor u op de post, waarna u uw Track&Trace-code ontvangt waarmee u het pakket kunt volgen. Wij houden bij het versturen van pakketten rekening met de door u aangegeven gewenste leverdatum, echter kunnen wij zodra we het pakket hebben overgedragen aan PostNL geen garantie geven over de bezorgtijd.

 

Dagdeel van levering

De verzending van uw bestelling verloopt via Postnl. Hierdoor hebben wij geen invloed op het tijdstip waarop uw bestelling wordt geleverd. Via de Track&Trace code kunt u zien wanneer het product bij u zal worden afgeleverd.

Mocht u het pakket de eerste keer niet in ontvangst kunnen nemen dan wordt dit op een later tijdstip nogmaals aangeboden door PostNL.

 

Afhalen

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling te komen afhalen bij ons magazijn in Maasmechelen. Voor meer informatie over afhalen klikt u hier.

 

Bezorgoptie inbouwservice:

De inbouwservice wordt door een extern bedrijf verzorgd. Hierdoor kan bovenstaande informatie afwijken.

 • Er wordt door het externe inbouwbedrijf telefonisch contact met u opgenomen om een inbouwafspraak te maken. Dit gebeurd nadat de order is verwerkt en het product beschikbaar is voor installatie.
 • Het inbouwen van een inbouwapparaat in een standaardnis. Eventueel wordt hiertoe eerst het oude apparaat uitgebouwd.
 • Het apparaat wordt aangesloten.
 • Tevens wordt de draairichting van de deur aangepast indien mogelijk en gewenst.
 • Het keukenpaneel wordt van het oude apparaat gehaald en op het nieuwe geplaatst.
 • Indien gewenst worden het oude apparaat en het verpakkingsmateriaal mee retour genomen.